Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Poivron farci "Kazachok" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: мясные Recettes - plats culinaires exclusifs: principales recettes: viandes

Перец фаршированный «Казачок» Poivron farci "Kazachok"

1 кг перца, 500 г вареного мяса, 2 головки лука, 2 ст. 1 kg de poivrons, 500 grammes de viande cuite, 2 oignons, 2 cuillères à soupe. ложки сливочного масла или маргарина, 2 стакана мясного бульона. à soupe de beurre ou de margarine, 2 tasses de bouillon de bœuf.

1 кг перца 1 kg de poivrons
500 г вареного мяса 500 g de viande cuite
2 головки лука 2 oignons
2 ст. 2 c. à soupe. ложки сливочного масла или маргарина à soupe de beurre ou de margarine
2 стакана мясного бульона 2 tasses de bouillon de boeuf
200 г сметаны 200 g de crème aigre
соль, перец черный молотый , sel poivre noir, au sol
зелень петрушки или укропа persil ou aneth

Стручки перца одинакового размера промыть, освободить от плодоножек с семенами, опустить на 2 минуты в кипящую воду, откинуть на дуршлаг, дать остыть. Poivrons de la même taille lavé, libéré de pédoncules avec des graines, la baisse pendant 2 minutes dans l'eau bouillante, jetez le drain et le laisser refroidir. Вареное мясо пропустить через мясорубку и смешать сжаренным на масле или маргарине луком. La viande cuite est passée dans un hachoir à viande et szharennym mélange d'oignon dans le beurre ou la margarine. Посолить и поперчить, полученным фаршем плотно начинить стручки перца. Sel et poivre, le piment émincé reçu farce serré. Установить перец в неглубокую кастрюлю, залить бульоном, закрыть крышкой и тушить на медленном огне 40-50 минут. Définir les poivrons dans un plat peu profond, versez le bouillon, couvrir et laisser mijoter à feu doux pendant 40-50 minutes. Готовый перец подать со сметаной, украсив зеленью петрушки или укропа. Prêt piments servi avec crème sure, garnissez de persil ou aneth.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты вторых блюд: мясные Section recettes de plats principaux: Viandes Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Poivron farci|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact