Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Viande aux légumes en pots Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: мясные Recettes - plats culinaires exclusifs: principales recettes: viandes

Мясо с овощами в горшочках Viande aux légumes en pots

300 г мяса, 100 г сливочного масла, 0,5 кг картофеля, 2 крупные луковицы, 2 моркови, соль, приправы, сметана - по вкусу. 300 grammes de viande, 100 g de beurre, 0,5 kg de pommes de terre, 2 gros oignons, 2 carottes, sel, épices, la crème aigre - à votre goût.

300 г мяса 300 g de viande
100 г сливочного масла 100 g de beurre
0,5 кг картофеля 0,5 kg de pommes de terre
2 крупные луковицы 2 gros oignons
2 моркови 2 carottes
соль, приправы sel, épices
сметана - по вкусу la crème aigre - au goût

На дно каждого горшочка уложить по кусочку сливочного масла, мясо (любое), порезанное кусочками, картофель - кубиками, лук - кольцами, любые овощи (морковь, сладкий перец, баклажаны, которые лучше предварительно порезать и обжарить, капусту цветную, белокочанную и др.). Au fond de chaque pot à jeter un morceau de beurre, la viande (toute), coupé en morceaux, pommes de terre - en dés, l'oignon - des bagues, des légumes (carottes, poivrons, aubergines, qui sont mieux pré-coupés et les faire frire, chou-fleur, chou, etc ). Все посолить, добавить приправы (на ваш вкус), немного воды, сверху полить сметаной, накрыть крышечками - и в духовку на 1 час. Tout le sel, ajouter les assaisonnements (à votre goût), un peu d'eau, versez la crème sur le dessus, couvrez caps - et dans le four pendant 1 heure.

Мясо можно также заменить на печень. La viande peut également être remplacé par le foie. Можно использовать только лук, мясо и картофель. Vous pouvez uniquement utiliser l'oignon, la viande et les pommes de terre.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты вторых блюд: мясные Section recettes de plats principaux: Viandes Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact