Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: мясные Recettes - plats culinaires exclusifs: principales recettes: viandes

Шницель по-арабски Schnitzel en arabe

400 г фарша, 2 луковицы, 2 головки чеснока, зелень, полстакана готового риса, 1 яйцо, 1 ст. 400 g de viande hachée 2 oignons, 2 têtes d'ail, herbes fraîches, a terminé une demi-tasse de riz, 1 oeuf, 1 c. à soupe. ложка томатной пасты. à soupe de pâte de tomates.

400 г фарша 400 g hachées
2 луковицы 2 oignons
2 головки чеснока 2 têtes d'ail
зелень Verts
полстакана готового риса une demi-tasse de riz prêt
1 яйцо 1 oeuf
1 ст. 1 c. à soupe. ложка томатной пасты à soupe de pâte de tomates
1 ст. 1 c. à soupe. ложка лимонного сока jus de citron

Лук мелко порезать и слегка обжарить. Les oignons coupés finement et faire revenir. Чеснок и зелень мелко нарезать. L'ail et hachez finement les herbes fraîches. Рис отварить. Figure ébullition. В чашке смешать фарш, рис, лук, чеснок, зелень, 1 сырое яйцо, томатную пасту. Dans bol, mélanger la viande hachée, riz, oignon, ail, herbes fraîches, 1 oeuf, la pâte de tomate. Все перемешать, посолить, поперчить, добавить 1 ст. Mélanger le tout, saler et poivrer, ajouter 1 c. à soupe. ложку лимонного сока. cuillerée de jus de citron. (Соль добавлять лучше так: в 50 г воды размешать соль и добавить в фарш). (Sel ajouté un meilleur moyen: 50 g d'eau, ajouter le sel et mélanger de la viande hachée). Из фарша сформировать удлиненные котлетки, обвалять в муке и обжарить с обеих сторон. De la farce pour former des boulettes allongées, rouler dans la farine et les faire frire des deux côtés.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты вторых блюд: мясные Section recettes de plats principaux: Viandes Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact