Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек Recettes - Culinary Exclusif: Recettes de pizzas, tartes, Crumpet

Пирог "Мулатка" Gâteau «mulâtre»

250 г сливочного масла или маргарина, 150 г горького шоколада, 4 яйца, 350 г сахара, 1 пакетик ванильного сахара. 250 g de beurre ou de margarine, 150 g de chocolat noir, 4 oeufs, 350 g de sucre, 1 sucre vanillé.

250 г сливочного масла или маргарина 250 g de beurre ou de margarine
150 г горького шоколада 150 g de chocolat noir
4 яйца 4 oeufs
350 г сахара 350 g de sucre
1 пакетик ванильного сахара 1 sucre vanillé
170 г муки 170 g de farine
1 ч. ложка разрыхлителя 1 c. à thé de poudre à pâte
150 г размельченных грецких орехов 150 g de noix pilées

Слегка растопить масло и шоколад на водяной бане и взбить яйца с сахаром и ванилью. Légèrement fondre le beurre et le chocolat dans un bain d'eau et battre les oeufs avec le sucre et la vanille. Хорошо смешать шоколадно-масляную массу с мукой и разрыхлителем и осторожно соединить с яйцами. Bien mélanger à l'huile de chocolat poids avec la farine et la poudre à pâte et mélanger délicatement avec des oeufs. Добавить орехи, выложить тесто на противень и поставить в духовку, разогретую до 180°С. Ajouter les noix, mettre la pâte sur une plaque à cuisson et cuire au four, préchauffé à 180 ° C. Выпекать 25 минут, пока не станет золотисто-коричневого цвета. Cuire au four pendant 25 minutes, jusqu'à ce qu'elle devienne dorée. Дать пирогу остыть и разрезать на куски. Ecrire une tarte à refroidir et les couper en morceaux.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек Section Recettes pizza, tartes, Crumpet Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact