Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты напитков: безалкогольные Recettes - Boissons culinaires Exclusif: Recettes: doux

Зимний квас Hiver kvass

1 корень сахарной свеклы, мука, растительное масло, 3-4 шт. 1 racine de la betterave à sucre, la farine, l'huile végétale, 3-4 pc. отварного картофеля, 1 луковица, 2 соленых (бочковых) огурца, 0,5 корня хрена. pommes de terre cuites, 1 oignon, 2 saline (canon), le concombre, 0,5 racines de raifort.

1 корень сахарной свеклы 1 racine de sucre de betterave
мука farine
растительное масло huile
3-4 шт. 3-4 pieces. отварного картофеля pommes de terre bouillies
1 луковица 1 oignon
2 соленых (бочковых) огурца 2 saline (canon) de concombre
0,5 корня хрена 0,5 racines de raifort

Свеклу вымыть, очистить, порезать на несколько частей и отварить. Laver les betteraves, les peler, les couper en plusieurs morceaux et faire bouillir. Воду, в которой варилась свекла, не выливать. L'eau de betteraves cuites, ne versez pas. Свеклу нарезать соломкой, обвалять в муке и обжарить в растительном масле. Les betteraves sont coupées en bâtonnets, les rouler dans la farine et frire dans l'huile végétale. Картофель и огурцы порезать кубиками, нарезанный кольцами лук пассеровать в растительном масле, хрен натереть на мелкой терке. Pommes de terre et les concombres coupés en dés, en tranches passerovat rondelles d'oignon dans l'huile végétale, râpez le raifort. Овощи перемешать и залить свекольным отваром. Légumes remuer et verser sur le bouillon de betteraves. По вкусу добавить процеженный огуречный рассол. Pour le goût, ajouter de la saumure de concombres tendues.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты напитков: безалкогольные Section «Recettes Boissons: soft


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact