Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Salade "Cher enfant cruel" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Recettes - Salade de recettes culinaires Exclusif: la viande

Салат "Милый злюк" Salade "Cher enfant cruel"

0,5 кг любого мяса, 1 кг редьки, 300 г моркови, 200 г лука, 4 зубчика чеснока, перец красный молотый, соль - по вкусу. 0,5 kg de la viande, 1 kg de radis, 300 g de carottes, 200 g d'oignons, 4 gousses d'ail, poudre de piment rouge, sel - au goût.

0,5 кг любого мяса 0,5 kg de viande d'un
1 кг редьки 1 radis kg
300 г моркови 300 g de carottes
200 г лука 200 g d'oignons
4 зубчика чеснока 4 gousses d'ail
перец красный молотый poudre de piment rouge
соль - по вкусу sel - au goût

Мясо порезать мелко, чуть присолить и опустить в кипящее растительное масло. La viande est finement découpées, presque un élément de, et mettez-les dans l'huile bouillante. Обжарив, вынуть шумовкой, хорошо отжимая масло, затем в это же масло опустить порциями крупно натертую редьку и морковь, обжарить, также вынуть шумовкой. Fry, retirez l'écumoire appuyant ainsi l'huile, puis dans la même huile de supprimer une grande partie de radis et les carottes râpées, des alevins et de supprimer l'écumoire. Потом обжарить порезанный полукольцами лук. Puis semirings frire l'oignon haché. Все соединить, слить излишки масла. Toutes les combiner, fusionner les excès d'huile.

Приготовить заправку : чеснок пропустить через чесночницу, добавить перец, влить горячее масло (можно то, в котором жарились продукты) и 0,5 ч. л. Préparer le remplissage: pass ail par crapaud, ajouter le poivre, versez l'huile chaude (vous pouvez alors, dans laquelle friture), et 0,5 c. à thé. уксусной эссенции. vinaigre essence. Все смешать. Toutes les mélanger.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты салатов: мясные Recettes de salades Section: viande Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact