Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Salade avec sauce à la moutarde Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: овощные и фруктовые Recettes - Culinary Exclusif: recettes de salades: légumes et fruits

Салат с горчичным соусом Salade avec sauce à la moutarde

500 г картофеля, 1 луковица, 2 ст. 500 g pommes de terre, 1 oignon, 2 cuillères à soupe. ложки горчицы, 2 ст. à soupe de moutarde, 2 cuillères à soupe. ложки масла, 1 чайная ложка уксуса, соль, перец. à soupe de beurre, 1 cuillerée à café de vinaigre, le sel et le poivre.

500 г картофеля 500 g de pommes de terre
1 луковица 1 oignon
2 ст. 2 c. à soupe. ложки горчицы à soupe de moutarde
2 ст. 2 c. à soupe. ложки масла à soupe de beurre
1 чайная ложка уксуса 1 cuillère à café de vinaigre
соль, перец sel poivre

Отваренный в "мундире" картофель охладить, очистить, нарезать ломтиками. Cuites à l' «uniforme», les pommes de terre fraîches, éplucher, couper en tranches. Добавить нарезанный репчатый лук, соль, перец, горчицу разбавить растительным маслом, уксусом, полить салат, украсить его перьями зеленого лука, крутым яйцом, листиками петрушки. Ajouter les oignons tranchés, le sel, le poivre, la moutarde diluée avec de l'huile végétale, vinaigre, verser sur la salade, décorer avec des plumes, des oignons verts, l'œuf forte, les feuilles de persil. Салат должен быть готов за 30 минут до подачи. Salade devrait être prêt en 30 minutes avant de servir. Рекомендуется предложить его к сельди. Il est recommandé de l'inviter à le hareng.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты салатов: овощные и фруктовые Section salade Recettes: légumes et fruits Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact