Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: овощные и фруктовые Recettes - Culinary Exclusif: recettes de salades: légumes et fruits

Салат по-турецки Salade turque

250 г отварного картофеля, 2 сваренных вкрутую яйца, 150 г орехов, 30 г изюма, 1/2 стакана сметанного соуса, соль, перец, зелень. 250 g de pommes de terre cuites, 2 oeufs durs, 150 grammes de noix, 30 g de raisins secs, 1 / 2 tasse de sauce à la crème, le sel, le poivre, les greens.

250 г отварного картофеля 250 g de pommes de terre bouillies
2 сваренных вкрутую яйца 2 durs à cuire les oeufs
150 г орехов 150 g de noix
30 г изюма 30 g de raisins secs
1/2 стакана сметанного соуса 1 / 2 crème de tasse de sauce
соль, перец sel poivre
зелень Verts

Картофель нарезать тонкими ломтиками, которые разрезать пополам. Pommes de terre coupées en fines tranches qui sont coupés de moitié. Так же нарезать сваренные вкрутую яйца. Vient de hacher les durs à cuire des œufs. Выложить в салатник слоями картофель и яйца, пересыпая каждый слой солью и перцем. Mettre en couches bol à salade de pommes de terre et les œufs, saupoudrer chaque couche de sel et de poivre. Затем сверху выложить набухший просушенный изюм, измельченные поджаренные орехи, полить частью соуса. Puis le sommet était enflée raisins secs, noix rôties râpé, verser la partie de la sauce. Так продолжать до тех пор, пока не будут израсходованы все продукты. Ainsi, continuer jusqu'à ce que tous les produits jusqu'à leur utilisation. Залить соусом и украсить орехами, изюмом и зеленью. Napper de sauce et décorer avec les noix, les raisins secs et les herbes.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты салатов: овощные и фруктовые Section salade Recettes: légumes et fruits Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact