Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Recettes - Salade de recettes culinaires Exclusif: la viande

Мясной салат с кукурузой и цветной капустой Salade de viande avec du maïs et du chou-fleur

200 г свинины, 100 г кукурузы, 50 г фасоли, 50 г цветной капусты, 2 соленых огурца, 1 картофелина, 1 головка репчатого лука. 200 g de viande de porc, 100 g de maïs, 50 g de haricots, 50 g de chou-fleur, 2 concombres marinés, 1 pomme de terre, 1 oignon.

200 г свинины 200 g de viande de porc
100 г кукурузы 100 g de maïs
50 г фасоли 50 g de fèves
50 г цветной капусты 50 g de chou-fleur
2 соленых огурца 2 concombres marinés
1 картофелина 1 pomme de terre
1 головка репчатого лука 1 oignons
200 г майонеза 200 g de mayonnaise
молотый черный перец poivre
соль sel

Постную свинину отварить, остудить, порезать кубиками. Viande de porc maigre, bouillir, refroidir, couper en cubes. Соленые огурцы, лук и отварной картофель мелко порезать, добавить к мясу. Cornichons, oignons et pommes de terre bouillies émincez finement et ajoutez à la viande. Цветную капусту отварить в подсоленной воде до готовности, остудить, разобрать на соцветия. Chou-fleur bouillir dans l'eau salée jusqu'à cuisson complète, cool, désassembler sur l'inflorescence. Кукурузу и фасоль отварить в подсоленной воде до готовности, остудить. Maïs et des haricots à bouillir dans l'eau salée jusqu'à cuisson complète, cool. Смешать все подготовленные ингредиенты, салат посолить, поперчить, заправить майонезом и выложить в салатник. Mélanger tous les ingrédients préparés, salade avec du sel, du poivre, de la saison avec de la mayonnaise et la propagation dans le bol à salade.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты салатов: мясные Recettes de salades Section: viande Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Salstii liba moldovniasca|chou-fleur|in limba engleza ингредиент de (салата) 400gcarrots.....200g.of potatoes|salata de legume in limba engleza|salade a la francais avec crevettes et chou-fleur|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact