Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: рыбные Recettes - Salade de recettes culinaires Exclusif: le poisson

Салат «Грибная поляна» Salade "Mushroom Glade"

Кальмары - 500 г, 1 большой окорочок, шампиньоны - 200 г, 1 большая луковица, зеленый укроп - 20 г, сыр - 50 г, майонез по вкусу. Calamars - 500 g, 1 gigot grand ensemble, les champignons - 200 g, 1 gros oignon, l'aneth - 20 g, - 50 g de fromage, mayonnaise au goût.

кальмары - 500 г calamars - 500 g
1 большой окорочок 1 gigot grand ensemble
шампиньоны - 200 г champignons - 200 g
1 большая луковица 1 gros oignon
зеленый укроп - 20 г aneth - 20 g
сыр - 50 г fromage - 50 g
майонез по вкусу mayonnaise au goût

Вареные кальмары нарезать соломкой, отварной окорочок разобрать на мелкие волокна, репчатый лук порезать полукольцами и обжарить. Cuites coupées calmars en lanières, cuites cuisse entière de démonter en petites fibres, les demi-anneaux tranche d'oignon et les faire frire. В масле, где жарился лук, обжарить нарезанные шампиньоны (часть грибов оставить для украшения салата). L'huile, qui zharilsya oignon, faire frire les champignons en tranches (champignons laisser certains de décorer la salade). Все ингредиенты соединить, добавить укроп, тертый сыр и заправить майонезом. Tous les ingrédients de combiner, d'ajouter l'aneth, le fromage râpé et assaisonnez avec de la mayonnaise. Салат украсить веточками укропа и шляпками из грибов. Décorer de brins d'aneth et salade de chapeaux de champignons. Выглядит салат, как «грибная поляна». Looks salade comme "champignon des prés".

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты салатов: рыбные Recettes de salades Section: poisson


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact