Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Recettes - Hors-d'oeuvre culinaires Exclusif: Recettes: légumes, champignons, fromage

Паштет из яиц с орехами Pate oeufs et les noix

10 сваренных вкрутую яиц, 1 стакан очищенных грецких орехов, 200 г сливочного масла, репчатый лук, укроп, кинза, зерна граната - по вкусу, соль. 10 durs œufs, 1 tasse de noix décortiquées, 200 g de beurre, oignons, fenouil, de coriandre, graines de grenade - Au goût, sel.

10 сваренных вкрутую яиц 10 durs oeufs
1 стакан очищенных грецких орехов 1 tasse de cerneaux de noix
200 г сливочного масла 200 g de beurre
репчатый лук oignon
укроп, кинза, зерна граната - по вкусу de fenouil, de coriandre, graines de grenade - au goût
соль sel

Яйца сварить вкрутую и пропустить через мясорубку вместе с орехами. Cook durs oeufs et de la passer au hachoir à viande avec des noix. Добавить по вкусу мелко нарезанный репчатый лук, зелень (укроп, кинзу), сливочное масло, посолить, хорошо перемешать и выложить на тарелку. Ajouter au goût d'oignon finement haché, les herbes (aneth, coriandre), le beurre, le sel, bien mélanger et mettre sur une assiette. Поверхность разровнять и посыпать зернами граната. La surface lisse et parsemer de graines de grenade.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Section «Recettes apéritifs: légumes, champignons, fromage Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Noix fashion||Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact