Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Jambon à Beer Batter Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: мясные Recettes - RECETTES culinaires Exclusif: amuse-bouche: la viande

Ветчина в пивном кляре Jambon à Beer Batter

1 стакан нарезанной кубиками ветчины, рубленая зелень петрушки, жир для жаренья. 1 tasse de jambon en dés, le persil haché, huile pour la friture.

1 стакан нарезанной кубиками ветчины 1 tasse de dés de jambon
рубленая зелень петрушки persil haché
жир для жаренья huile de friture

Для кляра : Pour la pâte:
0,5 стакана муки 0,5 tasses de farine
1 яйцо 1 oeuf
0,5 стакана пива 0,5 verres de bière
1 ст. 1 c. à soupe. ложка сливочного масла à soupe de beurre
соль sel

Приготовить кляр из муки, желтка, пива и размягченного масла. Préparer une pâte de farine, les jaunes d'oeuf, la bière, et le beurre ramolli. Отдельно взбить белок и ввести в кляр. Séparément, fouettez les protéines et de mettre à la pâte. Хорошо вымешайть, подсолить по вкусу. Vymeshayt Bon, podsolit au goût. Ветчину нарезать кубиками 0,5 см, смешать с измельченной зеленью петрушки и высыпать в тесто. Jambon coupé en cubes de 0,5 cm, mélanger avec du persil haché et versez-y la pâte. Размешать так, чтобы тесто обволокло кусочки ветчины, и чайной ложкой опускать их в кипящий жир. Remuer afin que la pâte est enveloppé de tranches de jambon et une cuillerée à café de les déposer dans la graisse bouillante. Вынимать по мере готовности и выкладывать на бумагу, чтобы стек жир. Pour retirer lorsqu'il est prêt et la diffusion sur papier d'une pile de matières grasses. Подавать в горячем виде. Servir chaud.

В кляре таким же образом можно обжарить отварную телятину, рыбу или твердый сыр (типа швейцарского или пармезана). Dans la pâte de la même manière vous pouvez faire frire les bouillies de veau, poisson, ou à pâte dure (comme la Suisse ou du parmesan).

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты закусок: мясные Section «Recettes des collations: viande Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Gout jambon сыр||Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact