Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Petits pains chauds en bulgare Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты для микроволновки Recettes - la cuisine exclusive: Recettes pour micro-ondes

Горячие булочки по-болгарски Petits pains chauds en bulgare

4 булочки, 4 ч. ложки тертого сыра, 1/2 стручка красного перца, 2 ломтика колбасы или ветчины, 4 ч. ложки творога, 4 веточки свежей или 1/2 ч. ложки сушеной петрушки, молотый красный перец. 4 rouleaux, 4 cuillères à café de fromage râpé, 1 / 2 gousse de poivron rouge, 2 tranches de salami ou de jambon, 4 cuillères à café de fromage blanc, 4 brins de frais ou 1 / 2 c. à thé de persil séché, poivre du moulin rouge.

4 булочки 4 pains
4 ч. ложки тертого сыра 4 cuillères à café de fromage râpé
1/2 стручка красного перца 1 / 2 gousses de piment rouge
2 ломтика колбасы или ветчины 2 tranches de saucisson ou de jambon
4 ч. ложки творога 4 cuillères à café de fromage blanc
4 веточки свежей или 1/2 ч. ложки сушеной петрушки 4 brins de frais ou 1 / 2 c. à thé de persil séché
молотый красный перец piment rouge moulu

Перец и колбасу мелко нарезать и перемешать. Le poivre et la saucisse coupée en petits morceaux et mélanger. Добавить сыр и творог, поперчить и еще раз перемешать. Ajouter le fromage et le fromage cottage, le poivre et mélanger de nouveau. Булочки немного надрезать с одного бока и удалить ножом часть середины. Buns petite incision sur un côté et enlevez la partie centrale du couteau. Затем наполнить булочки подготовленной смесью и посыпать их зеленью. Ensuite, remplissez les listes préparées mélange et saupoudrez-les avec de la verdure. Прогревайте в печи 40-50 секунд на максимальной мощности. Réchauffement dans les 40-50 secondes au four à puissance maximale.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты для микроволновки Section recettes pour micro-ondes Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact