Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Pommes de pomme de terre Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек Recettes - Culinary Exclusif: Recettes de pizzas, tartes, Crumpet

Картофельные яблоки Pommes de pomme de terre

700 г соленого заварного теста, 350 г картофельного пюре (натурального или приготовленного из порошка или хлопьев), соль, перец, мускатный орех, 2 л растительного масла для фритюра. 700 g de pâte bouillie salée, 350 g de purée de pomme de terre (naturel ou fabriqué à partir de poudre ou flocons), sel, poivre, muscade, 2 litres d'huile végétale pour friture.

700 г соленого заварного теста 700 g de pâte salée bouillie
350 г картофельного пюре (натурального или приготовленного из порошка или хлопьев) 350 g de purée de pomme de terre (naturel ou fabriqué à partir de poudre ou paillettes)
соль sel
перец poivre
мускатный орех muscade
2 л растительного масла для фритюра 2 litres d'huile végétale pour friture

Приготовить пюре, слегка остудить, хорошенько перемешать с тестом. Préparer les pommes de terre en purée, un peu frais, à mélanger avec la pâte. Добавить по вкусу соль, перец, мускатный орех. Ajouter le sel au goût, poivre, muscade. Разогреть масло (оно не должно дымиться!). Chauffer l'huile (qui ne devraient pas fumer!). Ложкой для мороженого сделать шарики и по одному опускать во фритюрницу. Cuillère pour faire des boules de crème glacée et une goutte dans les friteuses. Они удвоятся в объеме, поэтому не следует опускать больше 5-6 одновременно. Ils vont doubler de volume, donc vous ne devriez pas omettre plus de 5-6 à la fois. Перед подачей обсушить «яблоки» на промокательной бумаге. Avant de servir sécher "pommes" sur un papier buvard.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек Section Recettes pizza, tartes, Crumpet


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Pâte de pomme рецепт|beignet au pommes рецепт|pâte de pomme|beignet de pommes de terre|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact