Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Soupe de betteraves Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты детского питания Recettes - culinaires Exclusif: Baby Food Recipes

Свекольник Soupe de betteraves

Свекла молодая с листьями - 1 шт., бульон мясной - 1 стакан, фасоль вареная (консервированная) - 1 ст. Jeunes feuilles Betterave - 1 pc., Bouillon de viande - 1 tasse de haricots cuits (en conserve) - 1 c. à soupe. ложка, масло растительное - 1 ч. ложка. à soupe d'huile végétale - 1 c. à thé.

свекла молодая с листьями - 1 шт. Les jeunes feuilles de betteraves - 1 pc.
бульон мясной - 1 стакан bouillon de boeuf - 1 tasse
фасоль вареная (консервированная) - 1 ст. haricots cuits (en conserve) - 1 c. à soupe. ложка cuillère
масло растительное - 1 ч. ложка Huile végétale - 1 c. à thé
паста томатная - 1/2 ч. ложки pâte de tomate - 1 / 2 c. à thé
сметана - 1 ч. ложка crème sure - 1 c. à thé
сахарный песок sucre
соль - на кончике ножа sel - sur la pointe d'un couteau

Молодую свеклу с яркой окраской очистить, помыть, нашинковать вместе с черенками и потушить на растительном масле до размягчения. Les jeunes betteraves avec une couleur vive pour nettoyer, laver, hacher, de même que les boutures et éteindre l'huile végétale jusqu'à tendreté. Добавить томатную пасту, хорошо размешать на сковородке, тушить. Ajouter le concentré de tomate, bien mélanger dans une poêle, ragoût. В готовый кипяший бульон опустить свеклу. En stock kipyashy prêt omettre les betteraves. Прокипятить 2-3 раза. Faites bouillir 2-3. Опустить туда же предварительно отваренную фасоль. Supprimer pour le pré même cuits les haricots. Посолить по вкусу, чуть-чуть подсластить. Ajouter le sel au goût, légèrement sucré. При подаче к столу заправить сметаной. Lors de l'application de la table, garnir de crème sure.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты детского питания Section des recettes d'aliments pour bébés


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact