Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: рыбные Recettes - plats culinaires exclusifs: recettes principales: poisson

Стерлядь с трюфелями или шампиньонами Sterlet aux truffes ou des champignons

800-900 г стерляди, 3 ложки сухарей, 100 г сливочного масла, 3 трюфеля, 1/4 лимона. 800-900 g Sturgeon, 3 cuillères à soupe de chapelure, 100 g de beurre, 3 truffes, 1 / 4 de citron.

800-900 г стерляди 800-900 g de Sturgeon
3 ложки сухарей 3 cuillères à soupe de chapelure
100 г сливочного масла 100 g de beurre
3 трюфеля (400-500 г шампиньонов) 3 La truffe (400-500 g de champignons)
1/4 лимона 1 / 4 de citron

Стерлядь выпотрошить, нарезать на куски, обсыпать сухарями и поджарить в сливочном масле. Sterlet éventrés, coupés en morceaux, saupoudrer de chapelure et les faire frire dans le beurre. Когда рыба будет готова, переложить в сотейник, куда добавить мелко нашинкованных трюфелей, бульона и немного лимонного сока, подкрасить жженым сахаром. Lorsque le poisson est prêt à passer à la poêle, qui ajoutent de truffes hachées finement, le bouillon et un peu de citron, embellissant sucre brûlé. Подавая, посыпать рубленой зеленью. Le don, le saupoudrer avec des verts hachés.

Так же делать из шампиньонов, только поджаренную стерлядь не класть в соус, а приготовить его отдельно и им обливают стерлядь, выложив ее на блюдо. Il suffit de faire des champignons, l'esturgeon rôti non seulement de mettre dans la sauce et cuire séparément et ils ont versé starlette, mettez-la sur un plat. К этому соусу хорошо прибавить немного белого столового вина и ломтики лимона. Cette sauce est bon d'ajouter un peu de vin de table blanc et des tranches de citron.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты вторых блюд: рыбные Section recettes de plats principaux: poisson Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact