Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Sudak Marechal Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: рыбные Recettes - plats culinaires exclusifs: recettes principales: poisson

Судак марешаль Sudak Marechal

800-900 г свежего судака, 200 г сливочного масла, 1 стакан белого соуса , 2 ложки ракового масла, 2 шампиньона. 800-900 g de la perche fraîche, 200 g de beurre, 1 tasse de sauce blanche, 2 cuillères à soupe cancer du beurre, 2 champignons.

800-900 г свежего судака 800-900 g de la perche fraîche
200 г сливочного масла 200 g de beurre
1 стакан белого соуса 1 tasse de sauce blanche
2 ложки ракового масла 2 cuillères à soupe de beurre cancer
2 шампиньона 2 champignons

Судака очистить, порезать на куски, посолить и дать настояться 1 час, потом поджарить в сотейнике с хорошим сливочным маслом, но не подрумянивать. Sudak, nettoyer, couper en morceaux, ajoutez sel et laisser macérer 1 heure, puis faire frire dans une poêle avec un bon beurre, mais ne pas la couleur. Приготовить белый соус на раковом масле, куда добавить мелко изрубленных шампиньонов. Préparez la sauce blanche sur le cancer du pétrole, ce qui ajoute finement coupés par des champignons. Кроме того, мелко рубленные шампиньоны смешать со сливочным маслом и протересть через решето, чтобы получить червячки, которые до подачи судака на стол поставить в холодильник. En outre, les champignons hachés finement mélangées avec du beurre et proterest à travers un tamis pour obtenir le vers, qui, avant la pose sur la table pour mettre dans le réfrigérateur. Поджаренного судака уложить на блюдо, вокруг него налить соус с шампиньонами, а на него осторожно, чтобы не измять, уложить червячки шампиньонов с маслом. Fried perche posée sur une assiette, versez autour la sauce aux champignons, mais il prudemment afin de ne pas écraser, mettre les champignons vers avec le beurre. Это блюдо надо подавать «с пылу». Ce plat doit servir "tuyauterie".

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты вторых блюд: рыбные Section recettes de plats principaux: poisson


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Sudak recete|recete sudac|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact