Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Salade de champignons »à Erevan" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: овощные и фруктовые Recettes - Culinary Exclusif: recettes de salades: légumes et fruits

Грибной салат «По-еревански» Salade de champignons »à Erevan"

100 г свежих грибов, 15 г свиного сала, 120 г свежего или консервированного болгарского перца, 50 г корня сельдерея, зелень петрушки, 1 ст. 100 g de champignons frais, 15 g de saindoux, 120 g de poivrons frais ou en conserve, 50 g de céleri rave, persil, 1 cuillère à soupe. л. l. растительного масла. pétrole.

100 г свежих грибов 100 g de champignons frais
15 г свиного сала 15 g de saindoux
120 г свежего или консервированного болгарского перца 120 g de poivrons frais ou en conserve
50 г корня сельдерея 50 g de céleri rave
зелень петрушки persil
1 ст. 1 c. à soupe. л. l. растительного масла huile

Грибы мелко нарезать и обжарить на растительном масле. Hacher les champignons et les faire frire dans l'huile végétale. Добавить свиное сало, порезанное маленькими кубиками. Ajouter le bacon coupé en petits cubes. Все это обжарить еще 2-3 мин, а затем положить рубленую петрушку и размешать. Ces dorer encore 2-3 minutes, puis mettez le persil haché et mélangez. После этого снять сало с огня и, посолив по вкусу, остудить. Ensuite, retirer le gras du feu et, avec du sel au goût, c'est cool. Очистить корни сельдерея и нарезать их вместе с перцем соломкой. Clair céleri-rave et coupez-les avec les lanières de poivron. Положить все в салатницу, посолить и размешать. Mettez tout dans un bol, ajouter le sel et mélanger. Остывшие грибы уложить на салат сверху. Champignons refroidis à poser sur la salade.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты салатов: овощные и фруктовые Section salade Recettes: légumes et fruits Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
In style erevan|in style fashion.de erevan|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact