Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Fromage Salades "Suisses" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: овощные и фруктовые Recettes - Culinary Exclusif: recettes de salades: légumes et fruits

Cалат из сыра «Швейцарский» Fromage Salades "Suisses"

200 г швейцарского сыра, 2 яйца, соль, перец, 1/4 стакана сметаны. 200 grammes de fromage suisse, 2 œufs, sel, poivre, 1 / 4 de tasse de crème sure.

200 г швейцарского сыра 200 grammes de fromage suisse
2 яйца 2 oeufs
соль sel
перец poivre
1/4 стакана сметаны 1 / crème aigre 4 tasse

Швейцарский сыр натереть на мелкой терке. Râpez le fromage suisse. Яйцо сварить вкрутую, измельчить, добавить сметану, посолить, поперчить и перемешать до однородной массы. Cook durs oeufs, hacher, ajouter la crème sure, le sel et le poivre et mélanger jusqu'à consistance lisse. Добавить швейцарский сыр и размешть. Ajouter le fromage suisse et razmesht. Перед подачей к столу рекомендуется немного охладить. Avant de servir à la table est recommandé de laisser refroidir légèrement. Украсить оливками. Garnir avec les olives.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты салатов: овощные и фруктовые Section salade Recettes: légumes et fruits


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact