Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Biscuits à l'avoine Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов: печенье Recettes - recettes de desserts culinaires Exclusive:: biscuits

Овсяное печенье Biscuits à l'avoine

овсяные хлопья - 150 г, маргарин - 150 г, сахарная пудра - 100 г, мука пшеничная - 75 г, сода - 1 ч. ложка. Flocons d'avoine - 150 g de margarine - 150 g de sucre glace - 100 g, la farine de blé - 75 g de soude - 1 c. à thé.

овсяные хлопья - 150 г Flocons d'avoine - 150 g
маргарин - 150 г margarine - 150 g
сахарная пудра - 100 г sucre glace - 100 g
мука пшеничная - 75 г Farine de blé - 75 g
сода - 1 ч. ложка soda - 1 c. à thé

Взбить 125 г маргарина с 75 г сахарной пудры до однородной массы. Battre 125 grammes de margarine avec 75 g de sucre en poudre jusqu'à consistance lisse. Муку соединить с содой и овсяными хлопьями, добавить к взбитому маргарину и замесить тесто. Mélanger la farine avec de la soude et le gruau, ajouter à la margarine fouettée et pétrir la pâte. Раскатать тесто в пласт толщиной 5-6 мм, вырезать выемками различные фигурки. Etaler la pâte en une couche épaisse de 5-6 mm, des encoches différentes figures. Сформованное печенье уложить на смазанный маргарином противень. Cookies préformés gisait sur moule graissé avec la margarine. Выпекать при 230-240°С до золотистой корочки. Cuire au four à 230-240 ° C jusqu'à coloration dorée. Охладить. Cool. Перед подачей посыпать оставшейся сахарной пудрой. Avant de servir, saupoudrer de sucre en poudre restant.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты десертов: печенье Desserts Section: cookies Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Flocons d,avoine перевод|biscuits à lavoine|хлопья овсяные крупные био, flocons davoine gros|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact