Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Recettes - Hors-d'oeuvre culinaires Exclusif: Recettes: légumes, champignons, fromage

Помидоры фаршированные Tomates farcies

На 8-10 помидоров – 2 плавленых сырка, 2 огурца, 2 яйца, сваренных вкрутую, по 2-3 ст. Pour 8-10 tomates - 2 de fromage à la crème, 2 concombres, 2 oeufs cuits durs, 2-3 Art. ложки кефира и растительного масла. cuillère de yogourt et d'huile végétale.

На 8-10 помидоров – 2 плавленых сырка, 2 огурца, 2 яйца, сваренных вкрутую, по 2-3 ст. Pour 8-10 tomates - 2 de fromage à la crème, 2 concombres, 2 oeufs cuits durs, 2-3 Art. ложки кефира и растительного масла. cuillère de yogourt et d'huile végétale.

У помидора срезать верхушку, ложечкой вынуть мякоть. J'ai coupé le bout de tomate, une cuillère à café pour enlever la pulpe. Середину наполнить начинкой: натертый на терке плавленый сыр, растертые желтки отварных яиц, измельченные белки, огурцы, мякоть помидоров перемешать, заправить солью, перцем, горчицей, развести кефиром и растительным маслом, добавить мелко нарезанную зелень. Le milieu de remplir la garniture: fromage fondu, râpé, broyé jaunes d'durs oeufs, les écureuils terrestres, de concombre, mélangez la pulpe de tomate, assaisonner avec le sel, le poivre, la moutarde, le yaourt dilué et d'huile végétale, ajouter les verts hachés.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Section «Recettes apéritifs: légumes, champignons, fromage Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact