Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: холодные супы Recettes - Culinary Exclusif: Recettes des premiers plats: soupes froides

Окрошка овощная Okroshka légumes

На 1 л кваса – 2 картофелины, по 1 свекле и моркови, 2 свежих огурца, 50 г зеленого лука. Kvass à 1 litre - 2 pommes de terre, 1 chaque betteraves et de carottes, 2 concombres frais, 50 g d'oignons verts.

На 1 л кваса – 2 картофелины, по 1 свекле и моркови, 2 свежих огурца, 50 г зеленого лука, 2 яйца, 2 ст. Kvass à 1 litre - 2 pommes de terre, 1 chaque betteraves et de carottes, 2 concombres frais, 50 g d'oignons verts, 2 oeufs, 2 cuillères à soupe. ложки сметаны, чайная ложка сахара, соль по вкусу. à soupe de crème aigre, cuillère à café de sucre, de sel au goût.

Отдельно сварить морковь и свеклу. Séparément, faire cuire les carottes et les betteraves. Свежие огурцы почистить, нарезать кубиками. Concombres frais nettoyés, coupés en cubes. Вареный картофель натереть на крупной терке. Pommes de terre bouillies grille. Зеленый лук нашинковать и размять с солью, как и для мясной окрошки. Les oignons verts clapot, et pétrir avec du sel, ainsi que pour hachage de la viande. Белки сваренных вкрутую яиц порубить, а желтки растереть с горчицей. Protéines haché cuit dur les oeufs, les jaunes et le frotter avec de la moutarde. Затем положить в кастрюлю растертый зеленый УК, картофель, яйца, сметану, соль, сахар. Ensuite, mettre dans un pot vert pilé CC, pommes de terre, les œufs, la crème sure, le sel, le sucre. Тщательно перемешать, развести хлебным квасом. Bien mélanger, diluer kvass. В последнюю очередь добавить свеклу, морковь и огурцы. Au moins, ajouter les betteraves, les carottes et concombres.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты первых блюд: холодные супы Section «Recettes d'entrées: les soupes froides Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact