Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты напитков: безалкогольные Recettes - Boissons culinaires Exclusif: Recettes: doux

Квас хлебный Kvas Pain

На 1 кг ржаного хлеба – 8-10 л воды, 200 г сахара, 25 г дрожжей и по 50 г изюма и сухой мяты. 1 pain de seigle kg - 8,10 litres d'eau, 200 g de sucre, 25 g de levure et 50 grammes de raisins secs et de menthe séchée.

На 1 кг ржаного хлеба – 8-10 л воды, 200 г сахара, 25 г дрожжей и по 50 г изюма и сухой мяты. 1 pain de seigle kg - 8,10 litres d'eau, 200 g de sucre, 25 g de levure et 50 grammes de raisins secs et de menthe séchée.

Подсушить в духовке нарезанные ломтиками ржаной хлеб (проследить, чтобы не догорел). Sécher un peu dans le four à pain de seigle en tranches (assurez-vous que vous n'êtes pas brûlé). Сухари положить в кастрюлю, залить кипятком и дать постоять 3-4 часа. Rusk mettre dans une marmite, verser l'eau bouillante et laissez reposer pendant 3-4 heures. Затем настой процедить, положить в него дрожжи, сахар, сухую мяту и оставить для брожения при комнатной температуре на 5-6 часов. Puis passer la perfusion, le mettre dans la levure, le sucre, la menthe séchée et laisser fermenter à la température ambiante pendant 5-6 heures. Когда начнет пениться, процедить вторично и разлить в бутылки, положив в каждую 2-4 изюмины. Quand va commencer à mousser, égoutter à nouveau et verser dans des bouteilles, en mettant en toutes les 2-4 raisins secs. Бутылки закупорить. Bouteilles de se boucher. Через 2-3 дня квас готов. 2-3 jours kvass prêt.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты напитков: безалкогольные Section «Recettes Boissons: soft Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact