Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто Recettes - Culinary Exclusif: Recettes de pizzas, tartes, Crumpet: pâte

Песочное тесто со сметаной и мягкое песочное тесто. Pâte brisée à la crème et pâte molle.

Масло и маргарин размягчить, протереть с сахаром, яйцами или яичными желтками (в сметанное тесто добавить сметану). Beurre et margarine jaune d'adoucir, frotter avec du sucre, des oeufs ou des oeufs (dans la pâte aigre, ajouter la crème sure).

Для теста со сметаной: Pour la pâte avec de la crème aigre:
3 стакана муки 3 tasses de farine
200 г сливочного масла/маргарина 200 g de beurre ou de margarine
2/3 стакана сметаны 2 / 3 tasse de crème sure
1 яйцо 1 oeuf
2-3 ст. 2-3 c. à soupe. ложки сахара à soupe de sucre
1/3 чайной ложки соды 1 / 3 cuillère à café de bicarbonate de soude
½ чайной ложки соли ½ cuillère à café de sel

Для мягкого теста: Pour obtenir une pâte molle:
3 стакана муки 3 tasses de farine
400 г сливочного масла/маргарина 400 g de beurre ou de margarine
3 яичных желтка 3 jaunes d'oeuf
2/3 стакана сахара 2 / 3 tasse de sucre
Сода на кончике ножа Soda à la pointe d'un couteau

Масло и маргарин размягчить, протереть с сахаром, яйцами или яичными желтками (в сметанное тесто добавить сметану). Beurre et margarine jaune d'adoucir, frotter avec du sucre, des oeufs ou des oeufs (dans la pâte aigre, ajouter la crème sure). Затем всыпать муку, смешанную с солью и содой, быстро замесить и поставить на 1-2 часа в холодильник. Puis versez la farine mélangée avec du sel et de soude, pétrir rapidement et mettre en 1-2 heures au réfrigérateur. Поскольку это тесто довольно мягкое, его намазывают на противень или форму для выпечки, а для печенья – выжимают через кондитерский мешок. Parce que cette pâte est très souple, il s'étend sur une plaque ou un plat de cuisson, et pour les biscuits - faufiler à travers une poche à douille.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто Section Recettes pizza, tartes, Crumpet: pâte Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Pate brisee fine|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact