Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Salade de chou Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: овощные и фруктовые Recettes - Culinary Exclusif: recettes de salades: légumes et fruits

Салат из белокочанной капусты Salade de chou

500 г капусты, ¼ стакана уксуса, ½ ст. 500 g de chou, ¼ tasse de vinaigre, st ½. ложки сахара. cuillères à soupe de sucre.

500 г капусты 500 g de chou
¼ стакана уксуса ¼ de tasse de vinaigre
½ ст. ½ ST. ложки сахара à soupe de sucre

Очистить и обмыть кочан капусты, удалить кочерыжку. Éplucher et laver le chou, enlever la tige. Капусту тонко нашинковать. Hacher finement le chou. Слегка посолить и перетереть руками, чтобы она стала мягкой. Légèrement salée et les mains pereteret qu'il devient mou. Выделившийся сок отжать. Sorties de jus de surmonter. После этого капусту положить в салатник, залить уксусом, смешанным с сахаром, и оставить на 30-40 минут. Après cela, mettre le chou dans le saladier, versez le vinaigre, mélangé à du sucre et laisser reposer pendant 30-40 minutes. Затем добавить 1 ст. Puis ajouter 1 c. à soupe. ложку растительного масла. cuillère d'huile végétale.
Салат можно приготовить и другим способом: нашинковать капусту, положить ее в кастрюлю, заправить солью и уксусом, и непрерывно помешивая, нагревать до тех пор, пока капуста не осядет и не станет мягкой. Salade peut être préparée d'une autre manière: le chou râpé, le mettre dans la poêle, assaisonner avec le sel et le vinaigre, et en remuant constamment, à la chaleur jusqu'à ce que le chou est toujours pas réglé et ne deviendra pas mou. После этого охладить ее и заправить сахаром и маслом. Puis refroidir et assaisonnez avec du sucre et du beurre.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты салатов: овощные и фруктовые Section salade Recettes: légumes et fruits Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact