Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты напитков: безалкогольные Recettes - Boissons culinaires Exclusif: Recettes: doux

Заваривание чая пáрами чайников Brewing thé Dummies parami

2 ч ложки черного байхового чая, 1 стакан воды для заварки. 2 heures cuillères à thé Lapsany noir, 1 tasse d'eau pour le brassage.

2 ч ложки черного байхового чая 2 cuillères h Lapsany noir
1 стакан воды для заварки 1 tasse d'eau pour le brassage
Заварочный чайник 250 мл Théière 250 ml

Воду для чая необходимо довести до кипения «белым ключом» (когда со дна чайника поднимается масса пузырьков, вызывая побеление воды). Eau pour le thé à ébullition jusqu'à "touche blanche" (du bas de la cuve lorsque le poids des bulles montante, faisant eau de blanchiment). Не нужно кипятить воду так, чтобы она бурлила. Pas besoin de faire bouillir l'eau afin qu'elle bouillait. Не следует в кипяченую воду доливать свежей, а также кипятить ее много несколько раз. Il ne devrait pas être bouillies dans l'eau, complétée par des frais, et la faire bouillir de nombreuses fois. Перед завариванием чайник необходимо 2-3 раза ополоснуть кипятком. Avant de bouilloire de brassage doit être 2-3 fois de rincer avec de l'eau bouillante. В нагретый чайник (250 мл) положить байховый чай, залить кипящей водой и накрыть салфеткой. Dans le chaudron chauffé (250 ml) de mettre Lapsany, versez l'eau bouillante et couvrir avec un torchon. Дать настояться 4-5 минут и размешать. Laissez-le infuser pendant 4-5 minutes en remuant. Подавать с большим чайником (1 л), наполненным кипятком. Servir avec un grand chaudron (1 litre) remplie d'eau bouillante. Самый вкусный чай получается через 8-10 минут после заваривания. Le thé le plus savoureux est obtenu dans les 8-10 minutes après le brassage.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты напитков: безалкогольные Section «Recettes Boissons: soft Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact