Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: холодные супы Recettes - Culinary Exclusif: Recettes des premiers plats: soupes froides

Ботвинья с рыбой Botvin avec les poissons

На 1 л кваса – по 250 г шпината и щавеля, 1 ч. ложку сахара, 2 свежих огурца, 75 г зеленого лука. Kvass à 1 litre - 250 g d'épinards et d'oseille, 1 cuillère à thé de sucre, 2 concombres frais, 75 g d'oignons verts.

1 л кваса 1 litre kvass
По 250 г шпината и щавеля 250 g d'épinards et d'oseille
1 ч. ложку сахара 1 cuillère à thé de sucre
2 свежих огурца 2 concombre frais
75 г зеленого лука 75 g d'oignons verts
50 г хрена 50 g de raifort
250 г вареной рыбы (осетрины, судка и др.) 250 g de poisson bouilli (esturgeon, burettes, etc)

Шпинат и щавель перебрать и хорошо промыть; потом шпинат сварить в кипящей воде, а щавель отдельно тушить в закрытой кастрюле. Épinards et d'oseille de trier et de les laver soigneusement, puis faites cuire les épinards à l'eau bouillante et d'oseille, ragoût séparément dans un pot fermé. После этого шпинат и щавель протереть через сито. Ensuite, les épinards et d'oseille frotter à travers un tamis. Приготовленное пюре положить в кастрюлю, добавить сахар, соль, немного горчицы и развести все это хлебным квасом, затем добавить нарезанные кубиками свежие огурцы, нашинкованные зеленый лук и укроп. Réduire en purée mettre dans une casserole, ajouter le sucre, le sel, la moutarde et de diluer toute cette soupe de pain, puis ajouter les dés de concombre, d'oignons verts hachés et l'aneth. Перед подачей на стол в тарелку положить натертый хрен и кусочки вареной рыбы, которую также можно подать и отдельно. Avant de servir dans un bol mettez le radis râpé et des tranches de poisson bouilli, qui a également mai être soumis séparément.

Вместо шпината можно использовать молодую крапиву. Au lieu d'épinards, vous pouvez utiliser jeunes orties.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты первых блюд: холодные супы Section «Recettes d'entrées: les soupes froides Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact