Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: холодные супы Recettes - Culinary Exclusif: Recettes des premiers plats: soupes froides

Свекольник Soupe de betteraves

На 500 г свеклы – 200 г картофеля, 2 свежих огурца, 75 г зеленого лука, 50 г хрена, 2 яйца. À 500 g de betteraves - 200 g pommes de terre, 2 concombres frais, 75 g d'oignons, 50 g de raifort 2 oeufs.

500 г свеклы 500 g de betteraves
200 г картофеля 200 g de pommes de terre
2 свежих огурца 2 concombre frais
75 г зеленого лука 75 g d'oignons verts
50 г хрена 50 g de raifort
2 яйца 2 oeufs
2 ст. 2 c. à soupe. ложки сметаны à soupe aigre
1 ч. ложку сахару 1 cuillère à thé de sucre
Уксус по вкусу Vinaigre au goût

Свеклу очистить, нарезать маленькими кубиками, положить в кастрюлю, залить водой (из расчета 2 стакана на порцию), добавить чайную ложку уксуса и поставить варить на 20-30 минут. Les betteraves sont nettoyés, coupés en petits cubes, mettre dans une casserole, ajouter l'eau (à un coût de 2 tasses par portion), ajoutez une cuillère à café de vinaigre et mettre à bouillir pendant 20-30 minutes. Готовый свекольный отвар процедить и охладить; свеклу положить в кастрюлю, туда же добавить вареный картофель и огурцы, нарезанные маленькими кубиками, рубленое яйцо и мелко нарезанный зеленый лук. Bouillon de betteraves Ready de Égoutter et laisser refroidir, mettre les betteraves dans une casserole, mettre le même ajouter des pommes de terre bouillies et les concombres, coupées en petits cubes, haché oeuf et oignons verts hachés. Перед подачей на стол в кастрюлю положить тертый хрен, соль, сахар, горчицу. Avant de servir dans le raifort pan mis râpé, sel, sucre, moutarde. Все это залить свекольным отваром, добавить сметану и размешать. Ce bouillon de betteraves crues, ajouter la crème et mélangez. Подавая на стол, свекольник посыпать зеленью. Donner à la table, la soupe de betterave saupoudrés de fines herbes.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты первых блюд: холодные супы Section «Recettes d'entrées: les soupes froides Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact