Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: холодные супы Recettes - Culinary Exclusif: Recettes des premiers plats: soupes froides

Борщ холодный с яблоками Bortsch froid avec Apple

На 500 г свеклы – 2 яблока, 2 свежих огурца, 75 г зеленого лука, 2 яйца, 100 г сметаны, соль, сахар и уксус по вкусу. À 500 g de betterave - 2 pommes, 2 concombres frais, 75 g d'oignons verts, 2 œufs, 100 g de crème sure, le sel, le sucre et le vinaigre au goût.

500 г свеклы 500 g de betteraves
2 яблока 2 pommes
2 свежих огурца 2 concombre frais
75 г зеленого лука 75 g d'oignons verts
2 яйца 2 oeufs
100 г сметаны 100 g de crème aigre
Соль, сахар и уксус по вкусу Sel, le sucre et le vinaigre au goût

Отварить свеклу, не очищенную от кожицы. Faire bouillir les betteraves, non pelées. Затем очистить, натереть на терке с мелкими отверстиями, залить кипятком, добавить кусочек черного хлеба и поставить на одни сутки в прохладное место. Ensuite, nettoyer, les râper avec des petits trous, le remplir d'eau bouillante, ajouter une tranche de pain noir et les placer sur un jour dans un endroit frais. После чего процедить и заправить настой по вкусу солью, сахаром, уксусом, положить в него яблоки, очищенные от кожицы, и нарезанные ломтиками свежие огурцы, измельченный зеленый лук и рубленые яйца. Puis les égoutter et de remplir l'infusion au goût avec le sel, le sucre, le vinaigre, le mettre dans les pommes, pelées, et le concombre en tranches, les oignons verts hachés et d'œufs hachés. Подать со сметаной и мелко нарезанной зеленью. Servi avec de la crème sure et fines herbes hachées.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты первых блюд: холодные супы Section «Recettes d'entrées: les soupes froides Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact