Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: холодные супы Recettes - Culinary Exclusif: Recettes des premiers plats: soupes froides

Суп-холодец Soupe gelée

На 1 л хлебного кваса – 500 г молодой свеклы с ботвой, 2 свежих огурца, 75 г зеленого лука, 2 яйца, 2 ст. Pour 1 litre de soupe de pain - 500 g de jeunes betteraves avec des verts, 2 concombres frais, 75 g d'oignons verts, 2 oeufs, 2 cuillères à soupe. ложки сметаны и 1 чайную ложку сахара. cuillères à soupe de crème fraîche et 1 cuillère à café de sucre.

1 л хлебного кваса 1 litre de soupe de pain
500 г молодой свеклы с ботвой 500 g de jeunes betteraves avec des greens
2 свежих огурца 2 concombre frais
75 г зеленого лука 75 g d'oignons verts
2 яйца 2 oeufs
2 ст. 2 c. à soupe. ложки сметаны à soupe aigre
1 чайную ложку сахара 1 cuillère à café de sucre

Молодую свеклу вместе с ботвой промыть; свеклу очистить, положить в кастрюлю, залить водой (из расчета 2 стакана на порцию) и поставить на 20-30 минут варить. Les jeunes betteraves avec des verts lavés, nettoyés les betteraves, les mettre dans une casserole, ajouter l'eau (à un coût de 2 tasses par portion) et mis en 20-30 minutes de cuisson. За 10 минут до окончания в арки в кастрюлю положить листики свеклы. 10 minutes avant la fin de l'arcade dans un pot pour mettre les feuilles de betteraves. Сваренную свеклу с листьями откинуть на дуршлаг и положить в суповую кастрюлю; туда же добавить мелко нарезанные свежие огурцы, вареные яйца, зеленый лук, сметану, сахар, залить квасом и охлажденным свекольным отваром. Bouilli avec des feuilles de betteraves dans une passoire et jeter le mettre en pot soupe de concombre il ya aussi, ajouter finement hachés, oeufs durs, les oignons verts, la crème sure, le sucre, versez le bouillon et réfrigérés kvass betteraves. Перед подачей посыпать зеленью. Avant de servir, saupoudrer de fines herbes.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты первых блюд: холодные супы Section «Recettes d'entrées: les soupes froides Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact