Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: холодные супы Recettes - Culinary Exclusif: Recettes des premiers plats: soupes froides

Суп холодный из свежих помидоров Soupe froide à base de tomates fraîches

На 1 кг помидоров – 200 г сметаны, 150 г риса, соль и сахар по вкусу. 1 kg de tomates - 200 g de crème fraîche, 150 g de riz, sel et sucre au goût.

1 кг помидоров 1 kg de tomates
200 г сметаны 200 g de crème aigre
150 г риса 150 g de riz
Соль и сахар по вкусу Sel et sucre au goût

Отобрать спелые помидоры, удалить плодоножки, ошпарить кипятком и, сняв кожицу, протереть, чтобы получилось пюре. Sélectionnez tomates mûres, retirez la tige, ébouillanté avec l'eau bouillante et enlever la peau, essuyez That Got purée. Залить пюре охлажденной кипяченой водой, заправить по вкусу солью, сахаром, сметаной. Couvrir avec de la purée de l'eau bouillie refroidie, assaisonner au goût avec le sel, le sucre, la crème sure. Подать отдельно охлажденный рассыпчатый рис. Soumettre un riz séparé réfrigérées friable.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты первых блюд: холодные супы Section «Recettes d'entrées: les soupes froides Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact