Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Recettes - Salade de recettes culinaires Exclusif: la viande

Салат с говяжьим языком и овощами Salade de langue de bœuf et légumes

На 12 порций: 1 кг говяжьего языка, 500 г картофеля, 250 г моркови, 100 г соленых огурцов. Pour 12 personnes: 1 kg de langue de bœuf, 500 g de pommes de terre, 250 g de carottes, 100 g de concombres marinés.

На 12 порций: Pour 12 personnes:
1 кг говяжьего языка 1 kg de langue de bœuf
500 г картофеля 500 g de pommes de terre
250 г моркови 250 g de carottes
100 г соленых огурцов 100 g de concombres marinés
5 ст. 5 cuillères à soupe. ложек растительного масла à soupe d'huile végétale
2.5 ст. 2.5 Art. ложки уксуса 3% à soupe de vinaigre de 3%
40 г корня сельдерея 40 g de céleri rave
1 яйцо 1 oeuf
Соль, перец, петрушка Sel, poivre, persil

Морковь, картофель, корень сельдерея промыть и отварить в подсоленной воде. Carottes, pommes de terre, lavez le céleri-rave et faire bouillir l'eau salée. Подготовленные овощи и соленые огурцы нарезать кубиками, заправить смесью из уксуса с растительным маслом, добавить соль, перец, все перемешать. Légumes préparés et les cornichons en dés, assaisonner avec un mélange de vinaigre et d'huile végétale, ajouter le sel, le poivre et mélanger. Язык отварить со специями, очистить от кожи, нарезать тонкими ломтиками, уложить по краям блюда. Langue bouillir avec des épices, enlever la peau, les couper en fines tranches, mettre sur les bords du plat. В центр положить подготовленный овощной салат. Au centre poser une salade de légumes préparés. Готовый салат украсить нарезанным вареным яйцом и зеленью петрушки. Prêt à décorer la salade œuf haché et le persil.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты салатов: мясные Recettes de salades Section: viande Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact