Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Recettes - Salade de recettes culinaires Exclusif: la viande

Салат из ветчины с картофелем Salade de jambon et pommes de terre

На 8 порций: 300 г ветчины, 300 г картофеля, 150 г майонеза, 100 г маринованных огурцов, 100 г яблок, 100 г зеленого салата. Pour 8 personnes: 300 g de jambon, 300 g de pommes de terre, 150 g de mayonnaise, 100 g de concombres marinés, 100 g de pommes, 100 g de salade verte.

300 г ветчины 300 g de jambon
300 г картофеля 300 g de pommes de terre
150 г майонеза 150 g de mayonnaise
100 г маринованных огурцов 100 g de concombres marinés
100 г яблок 100 g de pommes
100 г зеленого салата 100 g de laitue
75 г корня сельдерея 75 g de céleri rave
75 г репчатого лука 75 g d'oignons
По 1 ч. ложке зелени и горчицы Par 1 c. à thé de feuilles de moutarde et
Уксус, соль по вкусу Le vinaigre, le sel au goût

Картофель отварить, очистить и нарезать маленькими кубиками. Faire bouillir les pommes de terre, les éplucher et les couper en petits cubes. Яблоки очистить от сердцевины, нарезать ломтиками. Les pommes sont nettoyées à partir du noyau, couper en tranches. Зеленый салат измельчить. La salade verte grind. Ветчину (или колбасу), корень сельдерея и маринованные огурцы мелко нарезать. Jambon (ou saucisson), racine de céleri et des concombres marinés coupés en petits morceaux. Все продукты смешать, добавить горчицу, зелень, уксус, соль и заправить майонезом. Tous les produits sont mélangés, ajouter la moutarde, les herbes, le vinaigre, le sel et assaisonner avec de la mayonnaise. Посыпать сверху колечками лука, кусочками яблок и украсить зеленью. Saupoudrer les rondelles d'oignons, les pommes en tranches et décorez avec de la verdure.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты салатов: мясные Recettes de salades Section: viande Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact