Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Pâte feuilletée Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто Recettes - Culinary Exclusif: Recettes de pizzas, tartes, Crumpet: pâte

Слоеное тесто Pâte feuilletée

250 г муки, 10 ст.л. 250 g de farine, 10 cuillères à soupe воды, 2 ст.л. eau, 2 cuillères à soupe коньяка, 250 г маргарина, 1 ч.л. Brandy, 250 g de margarine, 1 cuillère à café соли sel

250 г муки 250 g de farine
10 ст. 10 cent. л. l. воды eau
2 ст. 2 c. à soupe. л. l. коньяка Brandy
250 г маргарина 250 g de margarine
1 ч. л. 1 c. à thé. соли sel

Муку просеять, сделать в середине углубление, всыпать туда соль, влить коньяк, воду, замесить крепкое, тягучее тесто, подмешать чайную ложку маргарина. Tamiser la farine, pour la mi-cavité, Sikes sel, versez l'eau de vie, l'eau, pétrir forte, la pâte élastique, mélangée à une cuillère à café de margarine. Маргарин раскатать в толстый прямоугольный пласт. Margarine dérouler dans la formation rectangulaire d'épaisseur. Тесто и маргарин поставить в холодное место (на 30-40 мин) Pâte à modeler et de la margarine à mettre dans un endroit froid (30-40 min)
для одинаковой температуры. pour la même température. Тесто раскатать на посыпанной мукой поверхности, что бы получить прямоугольный пласт с небольшим утолщением посередине. Abaisser la pâte sur une surface farinée, ce qui aurait une couche rectangulaire avec un léger renflement au milieu. Положить в центр пласта теста маргарин и загнуть тесто с обеих сторон. Mettre la pâte dans la margarine couture centrale et plier la pâte sur les deux côtés. Поставить в холод приблизительно на 20 мин. Mettez au réfrigérateur pendant environ 20 minutes. и снова раскатать, затем трижды сложить его и поставить в холодильник на 30 мин. et puis les rouler, puis pliez-le trois fois et mettre au réfrigérateur pendant 30 minutes. Еще дважды повторить этот процесс. Deux fois plus de répéter le processus.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто Section Recettes pizza, tartes, Crumpet: pâte Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
La pate feuilletee|pâte feuilletée|слоеное тесто (pâte feuilletée)|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact