Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Skorospelov de pâte feuilletée Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто Recettes - Culinary Exclusif: Recettes de pizzas, tartes, Crumpet: pâte

Скороспелое слоеное тесто Skorospelov de pâte feuilletée

500 г муки, 500 г маргарина, 1 чашка молока, соль. 500 g de farine, 500 g de margarine, 1 tasse de lait, sel.

500 г муки 500 g de farine
500 г маргарина 500 g de margarine
1 чашка молока 1 tasse de lait
соль sel

Все продукты быстро замесить и поставить в холодное место на 2-4 часа. Tous les produits rapidement pétrir et le placer dans un endroit froid pendant 2-4 heures. Вообще тесто может находиться в холодильнике до 1 недели. En général, la pâte mai être au réfrigérateur jusqu'à 1 semaine. После выдержки теста в холодильнике, его нужно раскатать, сложить в 2-3 слоя и снова раскатать. Après avoir tenu l'essai dans le réfrigérateur, il devrait se dérouler, plier en 2-3 couches puis rouler it out. Повторить этот процесс 4-5 раз, а перед последней раскаткой поставить на 30 мин. Répétez cette procédure 4-5 fois, et avant la dernière série de roulement pendant 30 minutes. в холодильник. dans le réfrigérateur. Остывшее тесто раскатать в пласт толщиной 2 см. Круглой формой вырезать пышки или раскатать коржи, смазать их яичным желтком. Refroidi rouler la pâte en une épaisseur de couche de 2 cm de forme circulaire ménagée des brioches, des biscuits ou des rouleaux, les lubrifier avec du jaune d'œuf. Выпекать при высокой температуре. Cuire au four à haute température.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто Section Recettes pizza, tartes, Crumpet: pâte


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact