Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





杏酱 Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: варенье, сладкое 食谱-美食独家: 食谱空格:果酱甜

Абрикосовое варенье杏酱

Помыв абрикосы, снять с них кожицу, вынуть косточки. 洗涤你的杏,删除他们的皮肤,去除骨头。 Взвесить, сколько получилось плодов, и приготовить столько же сахару. 称重多的水果可能,煮相同数量的食糖。

Помыв абрикосы, снять с них кожицу, вынуть косточки.洗涤你的杏,删除他们的皮肤,去除骨头。 Взвесить, сколько получилось плодов, и приготовить столько же сахару.称重多的水果可能,煮相同数量的食糖。 Сварить пенистый сироп, в нем вскипятить один раз абрикосы.库克的泡沫糖浆,煮沸一次杏子。 Когда они пустят сок, варенье снять с огня и два часа дать ему отстояться.当他们让果汁,果酱删除热量和两个小时给他解决。 Вновь варить, пока не исчезнет пенка.同样,煮至泡沫消失。 Снова дать сутки варенью отстояться.同样,给夜间果酱定居。 Потом переложить плоды в эмалированную кастрюльку и залить сиропом, поставить в теплую печь, пока не остынут.然后转移在搪瓷锅水果和糖浆覆盖,发生在温暖的烤箱,直到他们冷静下来。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты заготовок: варенье, сладкое 第食谱空格:果酱甜 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact