Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





从新鲜白菜汤- “懒惰” Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: щи 食谱-美食独家: 第菜食谱:汤

Щи из свежей капусты - "Ленивые"从新鲜白菜汤- “懒惰”

Говядина - 400 г, капуста - 400 г, морковь - 1 шт., петрушка - 1 шт., лук - 1 шт. 牛肉- 400克,卷心菜- 400克胡萝卜- 1件。,荷兰芹- 1件。,洋葱- 1件。

говядина - 400 г牛肉- 400克
капуста - 400 г白菜- 400克
морковь - 1 шт.胡萝卜- 1件。
петрушка - 1 шт.西芹- 1件。
лук - 1 шт.洋葱- 1件。
сметана - 0,5 стакана奶油- 0,5杯
картофель - 3-4 шт.马铃薯- 3-4个。
приправы, зелень香料,香草

Сварить мясной бульон с пассированными кореньями и картофелем.库克与汤传根和土豆。 За 30 мин. 30分钟。 до готовности положить в щи нашинкованную капусту, варить сначала в открытой кастрюле, затем прибавить специи и варить под крышкой не более 15-20 мин, под конец прибавить пучок зелени.直到准备放入汤公开锅,再加入香料,煮掩护下不超过15-20分钟,最后加入绿色束丝白菜,厨师,第一。 Подать со сметаной и кусками мяса.送达酸奶油和大块的肉。 К "ленивым" щам можно подать пирожки, вареники, налистники.所谓“懒”scham可以提交馅饼,饺子,nalistniki。

Щи можно приготовить на костном , мясном , рыбном , грибном бульонах, а также на воде.白菜汤可煮上的骨, 肉, 鱼, 蘑菇汤,以及在水面上。
Для приготовления щей, кроме капусты, можно использовать крапиву, шпинат, щавель и прочую зелень.为了准备除白菜汤,您可以使用荨麻,菠菜,栗子和其他草药。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты первых блюд: щи 第食谱第一课程:汤 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact