Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты для микроволновки 食谱-独家烹饪: 微波食谱

Яичница-болтунья炒鸡蛋

15 г масла, 2 яйца, 30 мл молока, соль и перец по вкусу. 15克黄油,鸡蛋2个,30牛奶,盐,胡椒粉适量毫升。

15 г масла 15克黄油
2 яйца鸡蛋2个
30 мл молока 30毫升牛奶
соль и перец по вкусу盐和胡椒粉适量


Растопите масло в кастрюле на высокой мощности в течение 1 минуты.熔体在高功率锅1分钟的黄油。 Добавьте яйца, молоко, пряностей и хорошо перемешайте.加入鸡蛋,牛奶,香料和拌匀。 Готовьте на высокой мощности в течение 3 минут, помешивая каждые 30 секунд.库克在高功率3分钟,每30秒搅拌。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты для микроволновки 微波组食谱 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact