Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





在远东地区Soljanka Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: солянки 食谱-美食独家: 食谱开胃菜:菜

Солянка по-дальневосточному在远东地区Soljanka

Кальмары свежемороженые (тушка, филе, щупальца) - 400 г, капуста белокочанная - 500 г, лук репчатый - 3 шт. 鱿鱼,冷冻(胴体,鱼片,触角) - 400克,卷心菜- 500克,洋葱- 3件。

кальмары свежемороженые (тушка, филе, щупальца) - 400 г冷冻鱿鱼(胴体,鱼片,触角) - 400克
капуста белокочанная - 500 г白菜- 500克
лук репчатый - 3 шт.洋葱- 3件。
маргарин - 3 ст.人造黄油- 3汤匙。 ложки

Кальмары разморозить в холодной воде.卡拉马里在冷水中解冻。 У тушек удалить остатки внутренностей и хитиновые пластинки.我们消除猪肉和内脏甲壳素板依然存在。 Кальмар погрузить в горячую воду (температура 60-65°С), затем удалить кожицу (пленку), промыть в воде 2-3 раза.卡尔马沉浸在热水(温度60-65℃),然后去除水中的皮肤(电影),冲洗2-3次。 Капусту белокочанную нарезать соломкой, обжарить на маргарине, добавив обжаренный репчатый лук и специи.白切条,炒白菜削减在人造黄油,加入炒洋葱和香料。 За 3-4 минуты до готовности добавить нарезанные тонкой соломкой кальмары. 3-4,直到熟分钟,加入切成细条鱿鱼。 Посуду закрыть крышкой и довести до готовности.菜盖煮至准备。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты первых блюд: солянки 第食谱开胃菜:菜 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact