Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





鱼面糊 Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: рыбные 食谱-美食独家: 食谱开胃菜:鱼

Рыба в кляре鱼面糊

1 кг филе рыбы (минтай, хек, горбуша и т. д.), 200 г майонеза, 4 яйца, 2 луковицы, соль, 4-5 ст. 1公斤鱼片鱼(鳕,无须鳕,鲑鱼,等等),200克蛋黄酱,4个鸡蛋,洋葱2个,盐,4-5艺术。 ложек муки, растительное масло 汤匙面粉,植物油

1 кг филе рыбы (минтай, хек, горбуша и т. д.) 1公斤鱼片鱼(鳕,无须鳕,鲑鱼,等)
200 г майонеза 200克蛋黄酱
4 яйца 4个鸡蛋
2 луковицы 2洋葱
4-5 ст. 4.5艺术。 ложек муки汤匙面粉
растительное масло
соль по вкусу盐味



Рыбу нарезать кусочками, слегка посолить这种鱼是切成片,轻盐渍


Для кляра : взбить яйца, посолить, добавить майонез击球:禁毒的鸡蛋,盐,加入蛋黄酱


и мелко нарезанный лук.和切碎的洋葱。


Все перемешать, постепенно добавляя муку.所有搅拌,逐渐加入面粉。 По густоте кляр должен получиться, как тесто на оладьи.随着密度的面糊要变成像面团的煎饼。 Затем обмакивая каждый кусок рыбы в тесте, обжаривать на сковороде в разогретом растительном масле.然后,浸每个鱼一块面团,在锅热植物油鱼苗。




Масло в сковороду добавлять так, чтобы кусочки были покрыты, и обжаривать с каждой стороны.添加在煎锅,使涂层的件,以及每一方鱼苗油。


Можно подавать как в горячем, так и в холодном виде.作为冷热。


Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты закусок: рыбные 第开胃食谱:鱼 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact