Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





薄煎饼,以肉类和奶酪烤 Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты блинов и оладьев 食谱-烹饪独家: 食谱煎饼和煎饼

Блинчики, запеченные с копченостями и сыром薄煎饼,以肉类和奶酪烤

На 4 порции : 1,5 стакана муки, 4 яйца, 2-2,5 стакана молока, жир для выпечки, сливочное масло, соль. 4份:1.5杯面粉,4个鸡蛋,2-2,5牛奶,脂肪,面包,黄油,盐玻璃。

1,5 стакана муки面粉1.5杯
4 яйца 4个鸡蛋
2-2,5 стакана молока 2-2,5杯牛奶
жир для выпечки脂肪烘焙
сливочное масло黄油
соль

Для начинки : 200 г копченостей (мясо, колбаса), 200 г твердого сыра. 对于填充:200克烟熏(肉类,香肠),200克奶酪。

Из молока, муки, яиц, соли приготовить тесто.牛奶,面粉,鸡蛋,盐煮的面团。 Дать ему немного отстояться и выпечь тонкие блинчики.给他一点立场和烤薄煎饼。

Копчености мелко порезать, сыр натереть на мелкой терке.烟熏细切奶酪炉排。 Половину тертого сыра перемешать с копченостями.混合磨碎的奶酪半吸烟。 Начинку завернуть в блинчики.馅包在薄煎饼。 Блинчики положить в один слой в форму или большую сковороду, смазанную маслом.煎饼放在一个形式或在一层大煎锅润滑脂黄油。 Посыпать тертым сыром, сбрызнуть растопленным сливочным маслом и запечь в духовке до образования золотистой корочки.与撒上磨碎的奶酪,撒上酥油和烤箱烤,直到金壳。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты блинов и оладьев 第食谱煎饼和煎饼 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact