Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





薄煎饼蔬菜和火腿 Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты блинов и оладьев 食谱-烹饪独家: 食谱煎饼和煎饼

Блинчики с овощами и ветчиной薄煎饼蔬菜和火腿

На 4 порции : 150 г шампиньонов, 300 г замороженного шпината, 1/2 пучка зеленого лука, 120 г сливочного масла или маргарина. 4份:150克蘑菇,冷冻菠菜300克,1 / 2一束葱,120克黄油或人造黄油。

150 г шампиньонов 150克蘑菇
300 г замороженного шпината冷冻菠菜300克
1/2 пучка зеленого лука 1 / 2一束葱
120 г сливочного масла или маргарина 120克黄油或人造黄油
3 яйца 3蛋
250 мл молока 250毫升牛奶
150 г муки 150克面粉
2 ст. 2汤匙。 ложки кедровых орешков大勺,松子
200 г сметаны 200克奶油
8 ломтиков вареной ветчины 8熟火腿片
молотый черный перец, соль黑胡椒,盐

Шпинат разморозить.菠菜解冻。 Грибы почистить и нарезать ломтиками, лук очистить и порубить.蘑菇,清洁和成片,去皮,切碎洋葱切。 То и другое обжарить в 20 г сливочного масла.无论是在鱼苗20克黄油。 Добавить шпинат и накрыть крышкой.加入菠菜,盖上盖。 Тем временем растопить 50 г сливочного масла.与此同时,50克黄油融化。 Взбить яйца, молоко, муку, добавив соль, и, помешивая, влить растопленное масло.打鸡蛋,牛奶,面粉,加入盐,搅拌,倒入酥油。 В 50 г сливочного масла испечь 8 тонких блинчиков.在50克黄油烤8薄煎饼。 Намазать блинчики сметаной и положить на каждый по ломтику ветчины.煎饼传播与酸奶油,并使每一个切片火腿。 Овощи приправить специями и выложить на блинчики.季节蔬菜与香料和煎饼付诸表决。 Сложить блинчики треугольниками.折叠薄饼三角形。 Посыпать орешками.撒上坚果。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты блинов и оладьев 第食谱煎饼和煎饼 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact