Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





百灵面团 Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты к Пасхе 食谱-烹饪独家: 食谱复活节

Жаворонки из теста百灵面团

Для теста : 1 кг муки, 30 г дрожжей, 125-130 г сливочного масла, 1/2 стакана сахара, 1 стакан молока или воды, 1 яйцо. 对于面团:1公斤面粉,30克酵母,125-130克黄油,1 / 2杯糖,1杯牛奶或水,鸡蛋1个。

1 кг муки 1公斤面粉
30 г дрожжей 30克酵母
125-130 г сливочного масла 125-130克黄油
1/2 стакана сахара 1 / 2杯糖
1 стакан молока или воды 1杯牛奶或水
1 яйцо 1个鸡蛋
1/3 стакана изюма 1 / 3杯葡萄干
соль по вкусу盐味

Жаворонки - обрядовые булочки из сдобного, упругого теста.冒口-饼干礼仪卷,弹性的面团。 Замесить тесто, поставить в теплое место и дать ему выбродить.揉面团在温暖的地方,并给他vybrodit。 Раскатать батончик из теста и нарезать его на куски весом по 100 г. Раскатать из них жгуты, завязать узлом, вылепить головку, придав тесту соответствующую форму.侧倾杆的面团,切成重的结100克,而在这线束辊,领带,冠模具,使测试申请表片断。 Воткнуть изюминки - глаза.棒葡萄干-眼睛。 Слегка приплюснуть изделия.略扁平化的产品。 На одном из концов узла сделать надрезы ножом - перышки.在一个网站的最终使一把刀切口-羽毛。 Смазать яйцом и выпекать в духовке.润滑蛋和在烤箱里烤。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты к Пасхе 复活节节食谱 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact