Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





复活节兔子 Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты к Пасхе 食谱-烹饪独家: 食谱复活节

Пасхальный зайчик复活节兔子

На 6 зайцев : 1 упаковка готового дрожжевого слоеного теста, 25 г масла или маргарина, 1 ст. 在与一石:1包现成的赌业酥皮,25克黄油或人造黄油,1汤匙6鸟。 ложка сахара, 12 изюминок. 一勺糖,葡萄干12。

На 6 зайцев 在6只
1 упаковка готового дрожжевого слоеного теста 1包现成的赌业酥皮
25 г масла или маргарина 25克黄油或人造黄油
1 ст. 1汤匙。 ложка сахара茶匙糖
12 изюминок 12葡萄干
6 яиц (сварить вкрутую) 6蛋(煮熟煮硬)
1 яйцо (взбить)鸡蛋1个(打)

Тесто разделить на 6 кусочков.面团分成6件。 Из каждого кусочка вылепить пасхального зайца.从每个复活节兔子件模具。 Для глазок вдавить в тесто 2 изюминки.对于眼睛去到测试2葡萄干。 В животик зайца вдавить яйцо и закрепить его так, чтобы зайчик обхватил яйцо передними лапками.在鸡蛋的兔子肚子新闻和修复它,让兔前爪捧着鸡蛋。 Положить зайцев на противень и, накрыв влажным полотенцем, оставить подниматься в теплом месте на 15 мин.放在一个兔子和烘烤用湿毛巾覆盖并留下上升为15分钟,温暖的地方。 Духовку разогреть, смазать зайчиков яйцом, выпекать в духовке около получаса.烘箱加热,在烤箱约一小时油脂兔子鸡蛋,烤。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты к Пасхе 复活节节食谱


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact