Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





开胃食品“彩虹” Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: рыбные 食谱-美食独家: 食谱开胃菜:鱼

Закуска «Радуга»开胃食品“彩虹”

2 селедки (крупные), 2 средние свеклы, 4 яйца, 3 среднего размера моркови, 2 пучка зеленого лука, 200 г майонеза. 2鲱鱼(大),2中等甜菜,4个鸡蛋,3个中型胡萝卜,2葱,200束克蛋黄酱。

2 селедки (крупные) 2鲱鱼(大)
2 средние свеклы 2中型甜菜
4 яйца 4个鸡蛋
3 среднего размера моркови 3中型胡萝卜
2 пучка зеленого лука 2束葱
200 г майонеза 200克蛋黄酱

Сельдь разделать на филе, порезать на мелкие кусочки, выложить в овальное блюдо и залить майонезом.鲱切入鱼片,切成小块,是在一个椭圆形的菜,倒蛋黄酱。 Овощи отварить и мелко порезать.煮熟的蔬菜和小件。 Отделить желток от белка и тоже мелко нарезать.从分离蛋白蛋黄,也剁碎。 Правда, здесь есть один нюанс: часть белка надо резать после свеклы, чтобы он окрасился в ее соке и получил фиолетовый оттенок.然而,有一个细微差别:蛋白质的部分必须甜菜后,他沾满了她的紫色汁和削减。

Теперь все выкладываем поверх селедки радугой: желток; белок яйца; свекла; морковь; белок яйца, порезанный после свеклы; лук зеленый; свекла; морковь; лук зеленый.现在,所有我们在彩虹鲱传播:蛋黄,蛋清,甜菜,胡萝卜,蛋清,葱后,甜菜,甜菜,胡萝卜,大葱切碎。 Слои должны не возвышаться над селедкой, а выкладываться над ней по плоской поверхности - от одной стороны блюда к другой.层应该不高于鲱鱼,它的分布在一个平面上从一个侧面-对其他菜。 Майонез только на селедку!蛋黄酱只鲱鱼!

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты закусок: рыбные 第开胃食谱:鱼 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact