Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





与螃蟹沙拉vitlufa Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: рыбные 食谱-烹饪独家: 色拉食谱:鱼

Салат из витлуфа с крабами与螃蟹沙拉vitlufa

Витлуф - 300 г, рис отварной - 200 г, крабы консервированные или креветки - 100 г, майонез - 100 г. Vitluf -米饭300克- 200克,罐头蟹或虾- 100克,蛋黄酱- 100克

витлуф - 300 г vitluf - 300克
рис отварной - 200 г米饭- 200克
крабы консервированные или креветки - 100 г罐头蟹或虾- 100克
майонез - 100 г蛋黄酱- 100克

Рис отварить. Витлуф мелко нарезать, соединить с отварным рисом, добавить измельченную мякоть крабовых консервов, майонез и перемешать.图沸腾。Vitluf剁碎,结合米饭,添加蟹肉,蛋黄酱和混合粉碎纸浆。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты салатов: рыбные 第沙拉食谱:鱼 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact