Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





梅干的罗克福 Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные 食谱-美食独家: 开胃食谱:蔬菜,蘑菇,奶酪

Чернослив с рокфором梅干的罗克福

24 штуки крупного чернослива, 150 г сыра рокфор (или любого острого синего сыра с плесенью), 100 г ядер грецких орехов. 24件大李子,150羊乳干酪(或任何尖利与模具蓝奶酪)克,核桃仁100克。

24 штуки крупного чернослива 24件大型梅干
150 г сыра рокфор (или любого острого синего сыра с плесенью)羊乳干酪150克(或任何尖利蓝奶酪模具)
100 г ядер грецких орехов 100克核桃仁
1 ст. 1汤匙。 ложка густой сметаны一勺厚奶油
2 ст. 2汤匙。 ложки хорошего портвейна大勺,良好的港口葡萄酒



Удалить косточки из чернослива.取出梅干坑。 Если чернослив суховат, размочите его заранее.如西梅干,浸泡在推进。 Подавайте эту закуску с сухим мускатным вином.为用干马斯喀特这开胃酒。 Измельчить сыр и орехи.磨的奶酪和坚果。 В глубокой миске смешать рокфор, сметану, портвейн и половину орехов.在一个深碗,混合羊乳干酪,酸奶油,酒和半港口坚果。 Поставить на холод не менее чем на час.发送至冷冻至少一个小时。 Нафаршировать чернослив этой смесью.东西的梅干的混合物。 Украсить оставшимися орехами, наколоть на деревянные палочки.剩余坚果配料,印章上的木棍。 Подавайте на блюде, выстланном зеленым салатом.担任一盘,内衬绿色沙拉。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные 第开胃食谱:蔬菜,蘑菇,奶酪 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact