Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





茄子卷 Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные 食谱-美食独家: 开胃食谱:蔬菜,蘑菇,奶酪

Рулетики из баклажанов茄子卷

Баклажаны нарезать вдоль на ломтики толщиной 3-4 мм (не чистить). 茄子切成片纵向3-4毫米厚的(不干净)。

Баклажаны нарезать вдоль на ломтики толщиной 3-4 мм (не чистить).茄子切成片纵向3-4毫米厚的(不干净)。 Обжарить на растительном масле.弗莱在植物油。 Натереть на терке сыр и растереть с чесноком.炉排奶酪和大蒜摩擦。 На остывшие ломтики баклажанов положить сырную смесь, веточку петрушки и свернуть рулетики.在冷却把茄子切片奶酪混合物,有香菜,把卷小枝。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные 第开胃食谱:蔬菜,蘑菇,奶酪 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact