Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





蘑菇鱼子酱 Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные 食谱-美食独家: 开胃食谱:蔬菜,蘑菇,奶酪

Грибная икра蘑菇鱼子酱

300 г свежих грибов, неполный стакан грибного бульона, 3-4 зубчика чеснока, 2 ст. 300克鲜香菇,兼职的蘑菇汤,3-4大蒜,2汤匙丁香杯。 ложки измельченного зеленого лука. 大勺碎葱。

300 г свежих грибов 300克鲜香菇
неполный стакан грибного бульона兼职杯蘑菇汤
3-4 зубчика чеснока 3.4瓣大蒜
2 ст. 2汤匙。 ложки измельченного зеленого лука大勺,碎葱
растительное масло для обжарки植物油煎炸
соль, уксус, перец - по вкусу盐,醋,胡椒粉-品尝

Отварив грибы, мелко их порубить или пропустить через мясорубку.肉汤香菇,剁碎他们,或通过一个绞肉机它。 Затем слегка обжаренный лук перемешать с грибами, разбавить грибным бульоном и тушить на слабом огне, пока основная масса жидкости не выкипит, приправить пряностями, уксусом и подавать к столу холодной.然后,与蘑菇混合轻炒洋葱,蘑菇汤,稀释后用小火煮,直到液体最重要的是煮出来,与香料,醋季节,寒冷和服务。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные 第开胃食谱:蔬菜,蘑菇,奶酪 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact