Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





烤茄子 Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: овощные, грибные, фруктовые 食谱-烹饪独家: 食谱的主要菜肴:蔬菜,蘑菇,水果

Запеченные баклажаны烤茄子

Разрезаем баклажаны на две части, солим и оставляем на 30 минут, чтобы соль впиталась. 茄子切分为两部分,盐和离开30分钟盐吸收。 Затем кладем баклажаны на сито или в решето. 然后放在一个滤网或筛茄子。

Разрезаем баклажаны вдоль на две части, солим и оставляем на 30 минут, чтобы соль впиталась.茄子切纵向分为两部分,盐,离开30分钟盐吸收。 Затем кладем баклажаны на сито или в решето, и обдаем холодной водой.然后放在一个茄子或筛过滤,倒在冷水。 Даем воде стечь.我们给排水。 Баклажаны обжариваем 5 минут на маленьком огне и даем маслу стечь.茄子烧5分钟低热量,给放油。 Затем баклажаны перекладываем в форму, посыпаем разрезанную часть тертым сыром и розмарином.然后,我们在茄子形式的转变,撒上切片奶酪和迷迭香。 Берем красный лук режем его на две части и окропляем все оливковым маслом и заворачиваем в фольгу.我们以我们切割成两部分,并洒橄榄油和铝箔包裹一切红洋葱。 Кладем в форму и запекаем 30-35 мин при температуре 190 градусов.我们推出30-35分钟190度的形式和烘烤。 Подаем с листьями петрушки или укропа.送达的香菜或莳萝叶。



Рецепт от читательницы Софии Каждан 读者方索非亚卡日丹

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты вторых блюд: овощные, грибные, фруктовые 第食谱主要菜肴:蔬菜,蘑菇,水果 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact